Gratis »psykiatrimedicin«

HERNING Hvis du i morgen får stukket et lille glas med »psykiatrimedicin« i hånden, skal du ikke blive bekymret; det er ikke fordi, nogen mener, du er blevet syg.

Kampagnen hænger sammen med, at det er verdens mentale sundhedsdag, og Bedre Psykiatri i Herning bruger anledningen til at komme med et vigtigt budskab: Pårørende er den bedste medicin, man kan give psykisk syge.

Desværre er det ifølge en pressemeddelelse langtfra altid, at de pårørende bliver inddraget. En undersøgelse fra Bedre Psykiatri har vist, at et stort flertal af de pårørende ikke får nok information om behandlingen og ikke bliver brugt aktivt som ressource.

Med kampagnen håber Bedre Psykiatri derfor, at borgerne bliver opmærksomme på, hvor vigtige pårørende er. Samtidig vil man gerne give et stort skulderklap til alle pårørende i Herning og fortælle dem, at deres indsats er guld værd.