Landsholdskeepere træner alene i Herning

Kim Stoltenberg Hansen 

Spillerne slapper af i dag, så det er kun landsholdets målmænd, man kan opleve i dag på MCH Arenas græs

HERNING Hvis man planlægger at kigge ud til landsholdets træning på MCH Arena i dag, skal man være meget vild med målmandstræning.

Det er nemlig kun målmændene, der træner. Alle markspillerne slipper for at tage fodboldstøvler på, men de kigger forbi MCH Arena alligevel - det oplyser DBU.

»Da mange af landsholdsspillerne har været i aktion i løbet af weekenden, skal de hvile benene og gennemføre en let restitutionstræning i fitness-lokalet, så de bliver helt klar til de kommende dages hårde træninger.

Det betyder, at træningen på MCH Arenas græs kun bliver med deltagelse af de to målmænd Jonas Lössl og Kasper Schmeichel.

Det betyder også, at autografskrivningen bliver allerede fra klokken 17.00, da hele landsholdstruppen er på MCH Arena til presseaktiviteter før videre afgang til fitness. Efter disse presseaktiviteter kommer de ud til Faxe Kondi-tribunen for at hilse på fansene«, lyder informationen fra DBU.

Der er dog alligevel mulighed for at se Simon Kjær, Thomas Delaney og Tjørring-knægten Pione Sisto i området. Landsholdet har også to åbne træninger på Vildbjerg Stadion. De finder sted tirsdag og onsdag. Begge træninger sparkes i gang klokken 10.30.