Rieu kommer til byen for syvende gang: Helt pjattet med Herning

Violinist André Rieu besøger for syvende gang Herning til sommer

HERNING I 2019 kan publikum igen se frem til at opleve den verdensberømte violinist André Rieu, der for syvende gang besøger Herning. Det foregår 21. juni 2019.

»Valsekongen« gav senest koncert i Jyske Bank Boxen i juni 2018, hvor han tryllebandt 8500 publikummere, hvilket var flere end nogensinde før i Herning.

- Musik og især valsen er en meget vigtig del af mit liv. Hvis et musikstykke rører mit hjerte, vil det også røre dit. Denne vidunderlige musik tillader mig at bringe livsglæde og humor til verden. Alt er tilladt i mine koncerter: at grine, græde, danse, synge. Følelserne er hemmeligheden bag min succes, siger André Rieu om sin musik i en pressemeddelelse.

Publikum kan glæde sig
Med sig til Herning tager André Rieu sit 60-mands store Johann Strauss-orkester.

Den hollandske violinist har siden 1994 udlevet sin drøm, hvor han har rejst verden rundt med sit eget orkester.

Med en karriere der spænder over mere end 30 år og med verdens største private orkester i ryggen, er den hollandske violinist ikke blot en populær herre, men også en førsteklasses entertainer, der ved, hvordan et storslået, romantisk og vittigt sceneshow skal leveres.

Til koncerten i Jyske Bank Boxen medtager han ud over sine klassiske valse også stykker fra musicals, operaer, verdensmusik, rock og pop i sin koncert, som er kendt for at være et pompøst og yderst underholdende show ned humor og flotte og farverige kostumer.

Med sig på scenen tager den verdensberømte musiker selvfølgelig også sin violin - en Stradivarius fra 1732. Med dette instrument, som kan betegnes som et kunstværk i sig selv, vil André Rieu endnu en gang vise, at musik hverken kender grænser eller alder.

Verdensstjernen André Rieu er utvivlsomt en af de mest populære musikere i nyere tid. Han er verden over, fra Mexico til Australien, kendt som kongen af vals og overgår med flere end 600.000 publikummer om året musikere som blandt andet Bruno Mars, AC/DC og Rihanna.

Pladestudie, tourbusser og børnehave
André Rieu har modtaget over 400 platin- og 170 guldplader, og hans turnéer har været på Billboards Top 10 i de seneste 10 år.

Populariteten er så stor, at André Rieu har sit eget pladestudie, egne tourbusser, et rejsebureau - og sågar en børnehave kun til de ansattes børn.

Når hele holdet tager på turné medbringer de deres egne kokke, personlige trænere og deres egen læge. For at få hele kabalen til at gå op er alle kostumer, instrumenter og sceneopsætninger produceret i fire versioner for at kunne garantere publikum hele den ekstravagante showpakke, når holdet rejser frem og tilbage mellem kontinenterne.

Billetter kan købes fra på fredag.