Funky lørdag med Zapp Zapp

HERNING Lørdag er det legendariske og toneangivende funkband Zapp Zapp tilbage på Fermaten.

Funklegenderne Zapp Zapp med Erann DD i front er i gang med et comeback efter en pause på mere end 20 år. Det stod blandt andet klart, da de i juni samlede 20.000 publikummer til deres comeback koncert i Tivoli, København.

Med to albums og superhittet »You Better Believe« dominerede Zapp Zapp dansegulvene i start 1990’erne.

Fans har siden deres opløsning i 1994 sukket efter en genforening, som nu gør, at bandet er klar til at hive de gamle hits frem af skuffen og på ny fylde spillestederne til nogle funky, nostalgiske og soulfulde koncerter.

Her kan publikum opleve den originale besætning bestående af Erann DD på vokal, Tue Röh på keyboard, Søren Nørup på guitar, Jakob Christensen på bas og endelig har Birk Nevel overtaget Anders Schumanns plads på trommer.

Gendannede Zapp Zapp er klar til at vise, at de stadig er blandt Danmarks stærkeste funkbands.