Flere fangster af narkotika i Hernings natteliv

HERNING Nattelivet i Herning bød på en lang række fangster af narkotika.

Fredag aften ved 21-tiden blev en 19-årig mand fra Herning standset på A.I. Holms Vej. Betjentene så, at han smed noget fra sig, men fandt den lille pose med 1,9 gram hash.En time senere blev en 23-årig mand standset også på A.I. Holms Vej. En visitation viste, at han havde 2,0 gram hash på sig.

På samme tidspunkt fredag aften standsede en anden af politiets patruljer en bil på Valdemarsvej på Holtbjerg. Her var en 22-årig mandlig passager i bilen meget nervøs, og han erkendte, at han havde 0,2 gram kokain på sig. Det holdt ikke vand. En visitation viste, at han havde en pose mere gemt på sig med 0,86 gram kokain.

Nattens mindste fangst skete ved to-tiden lørdag. En 20-årig mand fra Ikast blev standset på Bredgade i Herning med 0,03 gram kokain på sig, oplyser lokalpolitiet i Herning.