Thomas Hartmann laver sjov med kærligheden

Torsdag 11. oktober kan den erfarne komiker Thomas Hartmann opleves i MCH Herning Kongrescenter med sit ottende onemanshow »Kærlighed«

HUMOR Thomas Hartmann er en nærmest uudtømmelig kilde til morskab, og torsdag 11. oktober kan publikum glæde sig til at grine med, når han gæster MCH Herning Kongrescenter med sit show om kærlighed - fra de første kejtede kærestebreve i 70’ernes skolegårde til booty calls på plejehjemmet, skriver MCH Herning Kongrescenter i en pressemeddelelse.

- Alle oplever kærlighed, om det så er til familie, kæreste, hobby eller sig selv. Der er ingen grund til at tro, at showet bliver en omgang sødsuppe; kærligheden kan være nådesløs, og showets primære formål er at underholde, så det bliver god, gammeldags stand-up, blot med det omdrejningspunkt, der er kærlighed, had, og alt det midtimellem, siger Thomas Hartmann.

Hans shows bliver rost af anmelderne med tillægsord som »blændende«, »morsomt« og »veloplagt«. Thomas Hartmanns foredrag »Kærlighed« kan opleves torsdag 11. oktober 2018. Læs mere på mch.dk.