Outlet-Messen har 10 års jubilæum

OUTLETMESSE I weekenden 29.-30. september smækker MCH Messecenter Herning dørene op til Danmarks største shopping-event. Det er 10. år i træk, at hallerne fyldes med gode tilbud på tøj, sko, tasker, sportsudstyr, legetøj, interiør til boligen og meget mere. Som sædvanlig kan besøgende finde et bredt udvalg af mærker.

Mens forældrene handler, kan børnene fornøje sig med sjove aktiviteter som PlayMais, hoppeborg, karrusel og børnebio for de mindste. Autogalleriet udstiller flotte, gamle biler, mens Shooting Range tilbyder, at man kan prøve at skyde med bue og luftbøsse samt spille minigolf, fodbolddart og fodboldpool.

Messen byder også på modeshow, og som noget helt nyt kan man få god vejledning i et foredrag om tøjsammensætning ved en stilrådgiver.

Fornyet koncept
Early Bird-konceptet bliver også fornyet. Alle Early Birds, som besøger Mode Bazaaren lørdag morgen mellem klokken 9 og 10, deltager i lodtrækningen om forskellige præmier, heriblandt et weekendophold for to personer og billetter til Anders Matthesens jubilæumsshow i Jyske Bank Boxen.

Gode handler
I MCH glæder man sig til at modtage gæster til den store shopping-jubilæumsfest.

- Det er altid noget helt særligt at markere et jubilæum på en af vore messer. Outlet-Messen er en populær messe, hvor mennesker mødes og gode handler indgås. Det er nutidens markedsplads, og vi håber på at se rigtig mange gæster til efterårets jubilæumsversion, hvor de besøgende vil blive modtaget af attraktive 10-årsjubilæumstilbud, siger Georg Sørensen, der er administrerende direktør i MCH.

Outlet-Messen så dagens lys for første gang i 2008 og er siden blevet holdt to gange årligt. Gennem årene er messen blevet besøgt af 311.572 personer.