Linda P er tilbage

Komiker Linda P gæster torsdag Herning med sit talkshow

COMEDY Så er der godt nyt til Linda Ps mange fans og følgere, for i morgen torsdag præsenterer Linda P sit »Linda Ps talkshow - med blandt andet talk og show« i MCH Herning Kongrescenter. Sådan hedder showet faktisk, fordi Linda P lægger stor vægt på, at det skal være et show med spas og gøgl, som vi kender det fra »Det alt for store Linda P show« på tv.

Det bliver et show, hvor alt kan ske, og det kræver noget af en vært. Men er der nogen, der kan og tør, er det Linda P.

- Det skal først og fremmest være smadder hyggeligt, siger hun selv om showet, der måske lyder lidt uplanlagt, men dog kræver en hel del planlægning.

- For det skal også være vildt morsomt, tilføjer Linda P.

Publikum vil helt sikkert være med til at præge showet, for udover en række dejlige gæster fra komikere til sangere og nettomedarbejdere får publikum under showet mulighed for at tale med Linda P. Der vil nemlig være en sektion, hvor man kan fyre løs med spørgsmål, og man må spørge om alt! Det bliver en aften uden censur - også når Linda P deler ud fra sin ømme dagbog fra 90’erne.

Som man kan læse sig frem til, byder hvert show på masser af overraskelser. Om det så er i morgen, at gæsten er en papegøje, eller hvor Linda P laver nye satiresange, er ikke godt at vide, men én ting er sikkert - det bliver interessant, morsomt og - kort og godt - en fest, lover Linda P.