Fra studievært til fuldtidskunstner

Billedkunstner Trine Panum udstiller sine værker på Hjerm Kunstgalleri. Udstillingen åbnede i lørdags og kan opleves frem til 19. oktober

KUNST Man kan på Hjerm Kunstgalleri opleve en ny udstilling med værker af billedkunstner og tidligere studievært Trine Panum.

- Mine billeder er følelsesmæssige udbrud og energiladninger. Malerierne skabes i kombination af begejstring, hårdt arbejde og en indre stræben efter at ville lykkes. Jeg søger mod det uordentlige og uperfekte for konstant at udfordre maleriets eksistens. Hver dag når jeg et lag dybere ind i billeder - og i mig selv. Den rejse er først lige begyndt, siger Trine Panum, som forfulgte sin drøm om at blive fuldtidskunstner.

Karen Trelborg fra Hjerm Kunstgalleri fik allerede for nogle år siden øjnene op for Trine Panums kunstværker, som nu kan opleves på galleriet i Hjerm.

- Jeg bemærkede allerede for tre år siden Trine Panums abstrakte koloristiske kunstværker. Et poetisk udtryk og samtidig fornemmede jeg en energi, som jeg ikke sådan lige kunne glemme, siger hun og fortsætter:

- Her har vi med en kvinde at gøre, som er udholdende, stædig og energisk. En kunstner, som virkelig tør, og som virkelig vil det her.

Udstillingen, som er en fællesudstilling, der byder på nyheder fra kunstnere som Rigmor Yde og Casper Eliasen, kan opleves på galleriet til og med fredag 19. oktober.