Bokselegender kommer til Herning

Bokselegenden Mike Tyson og Danmarks største bokser nogensinde Mikkel Kessler giver et historisk foredrag om deres utrolige og dramatiske liv

Talkshow Der venter publikum et helt særligt møde med et af verdens allerstørste bokseikoner, Mike Tyson, når han sammen med Danmarks største bokser gennem tiderne, Mikkel Kessler, kommer til Herning med talkshowet »History of Legends - Mike Tyson & Mikkel Kessler« onsdag 31. oktober i MCH Herning Kongrescenter.

Aftenens vært er TV-vært Ulla Essendrop, der vil styre slagets gang, hvor publikum blandt andet får mulighed for selv at stille spørgsmål til legenderne.

Det er første gang nogensinde, at de to eks-topboksere mødes på scenen i Danmark, hvor de giver et personligt indblik i livet i og udenfor bokseringen, karrieren og privatlivets op- og nedture, motivation, at arbejde under ekstremt pres og det at opnå og overgå egne mål.

Bag rampelyset hos Mike Tyson
Den 52-årige Mike Tyson, der med sine 50 sejre og kun seks nederlag, betragtes som værende verdens bedste sværvægtsbokser - og hidtil yngste, kommer til Danmark for at fortælle sin fascinerende karriere- og livshistorie. Foruden at være en superstjerne indenfor sværvægts- boksning har Mike Tyson også, gennem dele af sit bokseliv, været omgivet af dramaer. I Danmark kender vi ham blandt andet som den hårde negl med ansigtstatoveringen, der bed et stykke af modstanderens øreflip, og som besejrede Brian Nielsen i Parken.

Mike Tyson stoppede karrieren i 2006 og er i dag optaget i både »International Boxing Hall of Fame« og »World Boxing Hall of Fame«.

Et gensyn med Mikkel Kessler
Det er Mikkel Kessler, der åbner aftenens talkshow med en åbenhjertig fortælling om sin livshistorie privat såvel som karrieremæssigt. Men det er ikke første gang, at Mikkel Kessler gæster MCH i Herning. I foråret optrådte han med foredraget »Fighterånd«, og tidligere har han stået i bokseringen - blandt andet i den intense dyst mod Carl Froch og senest med sin sejr i 2012 over Brian Magee.

- Det bliver en stor oplevelse at gå på scenen i både København og Herning med Mike Tyson. Han er et kæmpe ikon indenfor vores sport, og jeg glæder mig til at være en del af dette særlige arrangement, siger Mikkel Kessler i en pressemeddelelse.

Billetter til talkshowet kan købes på MCH.dk.