Unge DF’ere lagde vejen forbi

HERNING I sidste uge var Dansk Folkepartis Ungdom i Herning som en del af en landsdækkende turné med kampagnen »Hvad er vores generations største udfordring?«. Besøget lagde vejen forbi Herningsholm Erhvervsgymnasium, og DFU besøgte også flere ungdomsboliger og kollegier i Herning.

DFU besøger dagligt to uddannelsessteder, hvor der bliver delt flyers, bolcher og andet merchandise ud. Der er også holdt fem debatmøder, hvor blandt andre Martin Henriksen, Peter Kofod og Marie Krarup har givet deres bud på problemstillingen.

Medlemmer af DFU’s bestyrelse flytter sig rundt i landet i en autocamper, som samtidig er deres hjem under hele kampagnen. Målet er at få unge til at tænke mere over, hvad deres generations største udfordring er. DFU’s eget bud er ikke-vestlig indvandring og flygtningestrømmen.