Ny chance for at få billetter: Ultrapopulære Lukas Graham giver ekstrakoncert i Boxen

Hvis man forgæves forsøgte at få fat i billetter til Lukas Grahams koncert i Jyske Bank Boxen, der blev udsolgt på rekordtid, er der nu godt nyt

HERNING Billetterne til koncerten med Lukas Graham i Jyske Bank Boxen blev revet væk på rekordtid, og det tog kun 12 minutter, før koncerten var udsolgt. Flere fans måtte klikke forgæves i håbet om en billet, og derfor forlænger Lukas Graham nu opholdet i Herning med en ekstrakoncert 3. februar. Det skriver MCH i en pressemeddelelse.

Endnu flere fans kan dermed glæde sig til at opleve det danske succesband live og skråle med på hit efter hit som »Mama Said«, »Happy Home«, »Drunk in the Morning«, »You’re Not There« og »7 Years«.

Fredag 7. september sendte Lukas Graham singlen »Love Someone« på gaden og annoncerede samtidig både koncerter samt det kommende oktoberalbum »3 (The Purple Album)«.

Den nye single følger op på bandets internationale gennembrud i 2016, der blandt andet førte til tre Grammy-nomineringer.

Og »Love Someone« har den seneste uge toppet samtlige danske musiktjenester og er allerede på vej mod syv millioner streams.

Billetsalget til ekstrakoncerten begynder mandag 24. september.