Kulturdirektør om Grundtvig

HERNING Torsdag 20. september har Højskolen Skærgården inviteret tidligere højskoleforstander og nuværende erhvervs- og kulturdirektør i Herning, Jørgen Krogh, til at give et oplæg om Grundtvig, hans liv og tanker og ikke mindst hans betydning i dag.

Med spørgsmål som: »Er lyset for de lærde blot?« og hobevis af andre spørgsmål, indlæg, oplæg og forslag, har Grundtvig påvirket det danske samfund, den danske udgave af demokrati, nationaltankegang, uddannelsessystem og meget mere. Det gode spørgsmål er, om det blot er historik, eller om Grundtvig og hans ord stadig kan bruges til noget!?

Tidligere højskoleforstander og nuværende erhvervs- og kulturdirektør i Herning, Jørgen Krogh, taler om Grundtvig, hans liv og tanker og trækker ikke mindst linjerne op til i dag.