FC Midtjylland får kæmpe overskud

Kim Stoltenberg Hansen 

Ulvene kommer ud med et overskud i omegnen af 60 millioner kroner

FODBOLD Det vil nok ikke komme som en overraskelse for ulvefans, at årets regnskab vil ende ud med et fedt overskud. Klubben vandt guld, havde masser af tilskuere og har solgt spillere for op mod 200 millioner - Filip Novak, Rasmus Nissen og ikke mindst Alexander Sørloth gav kroner i kassen.

Ekstra Bladet skriver, at FC Midtjylland om en måneds tid vil kunne præsentere et overskud på cirka 60 millioner kroner for 2017/2018.

Overskuddet ser for øvrigt ikke ud til at blive en enlig svale. I det næste regnskabsår kan man også notere salgene af Mikkel Duelund, Bubacarr Sanneh, Andreas Poulsen, Dominick Drexler, Simon Kroon og Janus Drachmann.

Den slags penge giver økonomisk frihed. For nyligt kunne bestyrelsesformand Rasmus Ankersen over for podcasten »Sort Snak« løfte sløret for, at FC Midtjylland har indfriet gælden til Matthew Benham,