Rift om billetterne: Lukas Graham-koncerter udsolgt på få minutter

Martin Hove Thomsen 

Det gik lynhurtigt med at få solgt billetterne til Lukas Grahams koncerter i Jyske Bank Boxen og Royal Arena

HERNING 12 minutter. Længere tid skulle der ikke gå, før billetterne til Lukas Grahams »The Purple Tour«-koncerter i Jyske Bank Boxen og Royal Arena var udsolgt. Det skriver politiken.dk.

Billetsalget begyndte mandag klokken 9, og blot 12 minutter senere var billetterne altså revet væk. Så der er tale om et ganske populært band, der gæster Herning og Boxen lørdag 2. februar til næste år.

Var man ikke en af dem, der nåede at få fat i nogle af billetterne, kan man via ticketmaster skrive sig på en venteliste.

Bandet Lukas Graham, som består af trommeslager Mark Falgren og bassist Magnus Larsson med Lukas Forchhammer i front, har i løbet af de seneste år markeret sig som en af landets absolutte livefavoritter med flere udsolgte danmarksturnéer.

Siden debuten i 2012 har Lukas Graham opnået stor succes på den danske såvel som internationale scene. Karrieren og det internationale gennembrud tog for alvor fart i 2016 med singlen »7 Years«, hvor Lukas Grahams internationale debutalbum røg på top 10 i 11 lande med en tredjeplads i USA, Storbritannien og Sverige - samt nummer 1 i Canada, Australien og Danmark, hvor det nu er certificeret ni gange platin.