Blue Fox satte igen føring over styr

Thomas Damm 

Herning førte 2-0, men tabte 2-5 til Rungsted i sæsonens første hjemmekamp

ISHOCKEY Tirsdag aften spillede Herning Blue Fox den første af tre planlagte hjemmekamp i Metal Ligaen i Silkeborg Sportscenter.

412 tilskuere havde fundet vej til den midlertidige hjemmebane, men de måtte køre skuffede hjem igen. Blue Fox tabte nemlig kampen 2-5 til Rungsted, der har fået en flot start på den nye sæson med to sikre sejre.

»Blårævene« førte ellers 2-0 på mål af først Morten Poulsen og kort efter lillebror Anders Poulsen. Men herfra dominerede de nordsjællandske gæster.

Der blev reduceret til 1-2 ved Marcus Olsson, inden første periode var færdig. I anden periode var der længe stillingskrig mellem to hold, der havde svært ved at komme til de helt åbne chancer.

Det blev 2-2 med fire minutter tilbage af den midterste periode, og blot ét minut senere tog Rungsted føringen. Tyler Fiddler skulle blot bruge 10 sekunder i powerplay til at score mod en udspillet Blue Fox-defensiv.

Fem minutter inde i sidste periode blev det 4-2. Robin Bergman scorede i det sekund, at Blue Fox blev fuldtallige efter en udvisning.

Med godt to minutter tilbage tog Blue Fox målvogter Simon Nielsen ud og satsede med en ekstra angriber. Det blev ikke nogen succes, da gæsterne kunne score i det tomme mål med 71 sekunder tilbage. Tyler Fiddler stod igen for målet.

Mere skete der ikke i kampen, og Blue Fox-spillerne måtte luske slukørede af banen efter sæsonens andet nederlag.

Næste kamp er fredag ude mod Esbjerg Energy.