Ny restaurant åbner i Bredgade

Palle Heering Nielsen 

Hyggefabrikken er en restaurant, hvor konceptet er en fireretters menu, og som noget særligt kan gæsterne selv tage vin med

ÅBNING Her fra midten af september kan herningenserne komme til at hygge sig i en ny restaurant i midtbyen.

Chefkok og idémanden bag Hyggefabrikken i Kolding, Antonio Zouhaier, åbner i det tidligere Baghuset i Bredgade.

- Vi har et koncept med en fireretters menu til en fornuftig pris, og man kan bringe sin egen vin med, siger kokken om det nye spisested.

Maden er inspireret af middelhavs-køkkenet tilsat et strejf af det nordafrikanske køkken med krydderier. Det koncept har han kørt i Kolding, og nu skal herningenserne også have den oplevelse.

- Vi har haft mange gæster fra Herning, og de synes, at det er et godt koncept, siger Antonio Zouhaier.

Han er født i Italien af tunesiske forældre, og for 20 år siden flyttede han til Danmark. Siden har han arbejdet i forskellige restauranter blandt andet på det tidligere H.C. Andersen i Søndervig og på Le Basilic i Mejlgade i Aarhus.

De senere år har aarhusianeren arbejdet i Kolding, hvor han introducerede Hyggefabrikken, som altså nu også åbner i Herning.

- Det bliver et meget hyggeligt sted, lover Antonio Zouhaier.