To biler bragede sammen ved herningCentret

Kim Stoltenberg Hansen 

Trafikken gik i stå efter voldsomt sammenstød

HERNING To biler bragede sammen - og den ene fortsatte ind i et lyssignal - ved herningCentret omkring klokken 14.30 tirsdag eftermiddag.

Ifølge politiet kom en 65-årig kvinde fra Snejbjerg kørende fra Valdemarsvej mod nord, og hun skulle ifølge politiets vidner have kørt frem for rødt lys.

Hendes bil stødte sammen med en bil, som kom kørende ad Silkeborgvej mod vest. Bilen blev ført af en 78-årig kvinde fra Aulum.

Den første melding gik på en fastklemt person, men heldigvis kunne den kvindelige bilist selv stige ud af bilen efter i ti minutter at have konsulteret med redningsfolkene omkring smerter i nakkeregionen.

Kvinden var efter sammenstødet med den anden bil fortsat i høj fart ind i et lyssignal, og herefter stoppet meget brat, så nakken havde fået et ryk.

Men alle implicerede kom ud og kunne gå til ambulancerne, og redningspersonalet kunne kort efter koncentrere sig om at få kørebanen i krydset foran herningCentret renset for spildt benzin fra de to havarerede biler.

Lyssignalet stoppede i krydset ved sammenstødet, og en betjent måtte ud i regnen og dirigere de mange biler i området.

Den ene kørebane i vestlig retning blev spærret af bilerne, så folk skulle køre forsigtigt forbi indkøbscentret denne eftermiddag.