Pione alene i verden: Sisto mødte op til landskamp

Kim Stoltenberg Hansen 

Ingen af Danmarks bedste fodboldspillere er med i landskampen i aften, men Pione Sisto havde ikke lige tjekket sine telefonbeskeder

FODBOLD Landsholdet - altså de rigtige fodboldstjerner og ikke futsalspillere og 2. divisions-vikarerne - skulle have mødtes i Wien forud for aftenens landsholds-testkamp.

Landsholdet er dog midt i en konflikt, og derfor skulle de ikke spille. Det havde det meste af fodbolddanmark opdaget - og for at være på den sikre side, sendte spillerforeningen en besked til spillerne om, at de ikke skulle troppe op i Wien for at køre de få kilometer videre til kampen i Bratislava.

Ifølge TV3sport.dk dukkede der dog en mand om. Pione Sisto, der til mediet fortæller, at han ikke lige havde fået tjekket sine beskeder.

- Jeg har fået mange beskeder på min telefon i de senere dage, men har ikke læst dem alle. En af dem kan være fra Spillerforeningen. Det må jeg lige tjekke, selv om det er underordnet nu, siger Sisto til tv3sport.dk.

Pione var dermed alene i verden, indtil han blev orienteret om situationen. Han kunne derfor lige snuppe et lynvisit hos forældrene i Tjørring, inden han i morgen atter vender tilbage til Spanien - og nok har lært den underlige lektie, at man skal tjekke sin telefon, for det kan være, at en landskamp er ændret til en tur for »Faxe« og futsal-landsholdet i stedet...