Sløje Blue Fox tabte til Esbjerg

Thomas Damm 

En hurtig føring på straffeslag blev sat over styr i bleg indsats

ISHOCKEY Der var spillet mindre end tre minutter af træningskampen i Silkeborg mod Esbjerg, inden Blue Fox kom foran. Riley Brace udnyttede et straffeslag, som Blue Fox fik tilkendt efter en tackling på ham selv. Men der gik blot ét minut, inden Esbjerg udlignede, og tre minutter senere blev det også 2-1 til Esbjerg i et powerplay. Inden perioden sluttede, øgede Victor Björkung til 3-1.

I anden periodes femte minut fik Blue Fox lidt håb, da Joachim Linnet scorede til 2-3, efter at Riley Brace kort forinden havde brændt en friløber.

Kort efter eksploderede temperamenterne lige foran Blue Fox udskiftningsboks. Tumulterne blev stoppet ret hurtigt, men det tog dommerne mange minutter at finde ud af, hvordan de skulle straffe spillerne. Enden blev, at Blue Fox’ Juuso Salmi og Esbjergs Christian Wejse kunne køre ud i bad. Tre Esbjerg-spillere fik desuden hver to minutter, og den skæbne overgik også Blue Fox’ Sebastian Ruders.

Udvisninger på stribe
Derfor kunne Blue Fox spille fem mod tre, men det kom der ikke rigtigt noget ud af.

I stedet fik Blue Fox kort efter en udvisning, som Esbjerg udnyttede til at score til 4-2.

Herefter fulgte flere udvisninger til begge hold, men næste scoring kom først fire minutter før tid. Det var Esbjerg, der med to spillere i overtal kunne gøre det til 5-2. Mark Derlago havde sidste stav på pucken.

Mere blev der ikke scoret i en kamp, der viste, at Blue Fox er temmelig langt fra topformen. Holdet har nu tabt fire af fem træningskampe. Sidste træningskamp er på fredag i Silkeborg mod Frederikshavn.