Tidligere end planlagt: Omfattende vejarbejde afsluttet

Martin Hove Thomsen 

Godt nyt til de mange bilister, der dagligt benytter sig af Dronningens Boulevard og Silkeborgvej

HERNING Vejarbejdet på to af Hernings mest trafikerede færdselsårer skulle egentlig først være færdigt 10. september, men til glæde for rigtig mange bilister er det gået langt hurtigere end ventet. Arbejdet på Silkeborgvej og Dronningens Boulevard blev afsluttet torsdag klokken 16.00.

Dermed er trafiksituationen i Herning igen så godt som normaliseret efter en periode med visse trafikmæssige udfordringer og tålmodighedskrævende kørsel.

Der er flere ting, der spilder ind i forhold til, at vejarbejdet kunne klares hurtigere end forventet, fortæller projektleder fra Herning Kommune, Satenik Gasparyan, i en pressemeddelelse.

- Vi havde oprindeligt en tidsplan, hvor arbejdet skulle være færdigt 10. september. En kombination af gode vejrforhold og en stor ekstra indsats fra det team af medarbejdere, som Pankas havde på opgaven, betyder, at vi allerede i dag (30. august) har kunnet afsluttet arbejdet, siger hun og fortsætter:

- Alle, der har været involveret i projektet, er rigtig glade for, at det kan lade sig gøre, og vi vil gerne sige mange tak for tålmodigheden til de trafikanter, der har oplevet gener i forbindelse med arbejdet.

Det er efterhånden 26 år siden, at asfalten på Dronningens Boulevard senest blev skiftet, mens belægningen på den pågældende del af Silkeborgvej var mere end 30 år gammel.

Et enkelt sted er der dog fortsat spærret for biltrafik. Det gælder Fredensgade, der er spærret mellem Dronningens Boulevard og Dalgasgade. Denne strækning forventes åbnet igen søndag 9. september.