Outlet-butikken skal renoveres

Dansk Outlet på Valløvej i Tjørring skal i september have en gennemgribende renovering

HANDEL Det er stilhed før stormen på Valløvej 2 i Tjørring. Tøjbutikken Dansk Outlets lokaler er på nuværende tidspunkt dunkle og uoverskuelige, men sådan bliver det ikke ved med at være. Tværtimod. Til september vil både grunden og lokalerne derpå gennemgå en massiv renovering fra top til tå, som skal gøre både butikken og området omkring mere tillokkende.

Tøjkæden Dansk Outlet, der i dag har 23 butikker fordelt over hele landet, sælger tøj til hele familien på ét og samme sted. Udvalget er stort, og butikkerne er rummelige, hvilket gør det udfordrende at skabe overskuelighed og en hyggelig atmosfære. Men netop denne udfordring har været øverst på dagsordenen i Dansk Outlet-ledelsen, og nu er turen kommet til butikken i Tjørring.

Ny franchisetager - ny start
Manden bag butikkens markante ansigtsløftning hedder Kim Duus.

Tilbage i marts blev han ny franchisetager i Dansk Outlet Tjørring.

Sammen med en række nye idéer og tiltag har han også medbragt en klar vision: Dansk Outlet i Tjørring skal være midtjydernes foretrukne tøjbutik for både mænd, kvinder, børn, plussize og alt derimellem.

Det kræver en ny og frisk start.

- Dansk Outlet er efterhånden blevet et stærkt brand. Folk har fundet ud af, at vi ikke sælger restpartier og udgåede varer, selvom vi hedder Dansk Outlet. Vores sortiment består af dugfrisk modetøj fra egne mærker og eksterne leverandører.

- Det er kun priserne, der dufter af outlet. Men det er ikke nok med et stort sortiment, lave priser og smilende medarbejdere. Butikken skal også være behagelig at færdes i, og her halter vi efter i den nuværende form.Det gør vi noget ved nu, så butikken kan få en frisk start og fremadrettet præsentere sig indbydende for vores kunder, siger den nye mand i spidsen, Kim Duus.

Svinger man forbi Dansk Outlet i Tjørring i disse dage, vil man støde på tøj, sko og accessories, hvor priserne er banket yderligere i bund. Som en del af butikkens nye start skal alle de nuværende varer væk, så et nyt sortiment kan komme på hylder og bøjler, når den nyrenoverede butik står klar.

- Som ny kaptajn ved roret hos Dansk Outlet Tjørring vil jeg gerne sætte mit eget præg på butikken og dreje den i en lidt ny og mere moderne retning. Det kommer til at ske i form af ny facade og forbedringer på selve grunden, men der mangler stadig plads i butikken til nye varer. Derfor er det mit store ønske, at folk vil hjælpe med at få luget ud i det nuværende sortiment, så vi kan sammensætte et nyt og lækkert udvalg for hele familien. Jeg glæder mig helt vildt til at byde kunderne velkommen, og jeg lover, at udvalget fortsat vil være stort og priserne lave, siger Kim Duus.

Renoveringen af Dansk Outlet på Valløvej begynder 8. september, hvor der vil blive lukket ned - og så står butikken klar efter renovering lørdag 22. september, hvor butikken åbner igen.