Mike Tyson og Mikkel Kessler mødes i Herning

Selveste Mike Tyson kommer til Herning, når han sammen med Mikkel Kessler holder foredraget »History of Legends - Mike Tyson & Mikkel Kessler«

BOKSNING Bokselegenden Mike Tyson og en af Danmarks bedste boksere nogensinde, Mikkel Kessler, kommer til Herning med eksklusivt talkshow. Det sker 31. oktober, når de to herrer gæster MCH Herning Kongrescenter.

I en pressemeddelelse skriver MCH, at der venter publikum et helt særligt møde med de to tidligere boksestjerner, når de kommer til Herning med talkshowet »History of Legends - Mike Tyson & Mikkel Kessler«.

Mulighed for at stille spørgsmål
Aftenens vært er TV-vært Ulla Essendrop, der vil styre slagets gang, hvor publikum blandt andet får mulighed for selv at stille spørgsmål til legenderne.

Det er første gang nogensinde, at de to eks-topboksere mødes på scenen i Danmark, hvor de giver et personligt indblik i livet i og udenfor bokseringen, karrieren og privatlivets op- og nedture, motivation, at arbejde under ekstremt pres og det at opnå og overgå egne mål.

Bag rampelyset hos Mike Tyson
Den 52-årige Mike Tyson, der med sine 50 sejre og kun seks nederlag betragtes som en af verdens bedste sværvægtsboksere, kommer til Danmark for at fortælle sin fascinerende karriere- og livshistorie. Foruden at være en superstjerne indenfor sværvægtsboksning har Mike Tyson også - gennem dele af sit bokseliv - været omgivet af dramaer. I Danmark kender vi ham blandt andet som den hårde negl med ansigtstatoveringen, der bed et stykke af bokselegenden Evander Holyfields øreflip, og som besejrede Brian Nielsen i Parken.

Mike Tyson stoppede karrieren i 2006 og er i dag optaget i både »International Boxing Hall of Fame« og »World Boxing Hall of Fame«.

Et gensyn med Mikkel Kessler
Det er Mikkel Kessler, der åbner aftenens talkshow med en åbenhjertig fortælling om sin livshistorie privat såvel som karrieremæssigt. Men det er ikke første gang, at Mikkel Kessler gæster MCH i Herning. I foråret optrådte han med foredraget »Fighterånd«, og tidligere har han stået i bokseringen - blandt andet i den intense dyst mod Carl Froch og senest med sin sejr i 2012 over Brian Magee.

- Det bliver en stor oplevelse at gå på scenen i både København og Herning med Mike Tyson. Han er et kæmpe ikon indenfor vores sport, og jeg glæder mig til at være en del af dette særlige arrangement, siger Mikkel Kessler i pressemeddelelsen.