Slå en god handel af på Bilkas parkeringsplads

Søndag 26. august danner Bilkas parkeringsarealer endnu engang ramme om et stort bagagerumsmarked med gode loppefund til små penge

HANDEL Det er sjældent, at der bliver pruttet om prisen i Bilka. Ikke desto mindre kan det meget vel være tilfældet, når Bilka holder bagagerumsmarked søndag 26. august klokken 10.00 til 15.00, skriver Bilka i en pressemeddelelse. Her bliver Bilkas parkeringsplads fyldt med legetøj, køkkengrej, småmøbler, tøj og andre gode loppesager, og der er med garanti chance for at gøre en god handel, mener Nicki Stougaard, der er eventansvarlig i Bilka.

- Det er fjerde gang, vi afholder bagagerumsmarked, hvor Bilkas parkeringsplads for en enkelt dag bliver til én stor markedsplads. Det plejer at være en rigtig hyggelig dag, hvor sælgerne har mulighed for at tjene en skilling på nogle af alle de ting og sager, de alligevel ikke bruger, og loppeguldsjægerne kan gøre nogle gode fund, siger Nicki Stougaard, der særligt håber at se en masse børn til markedet.

- Bagagerumsmarkedet er en oplagt mulighed for at tjene lidt ekstra lommepenge ved at sælge sine dukker, legoklodser, racerbiler eller andet legetøj, som man måske er vokset fra, og som andre børn i stedet kan få glæde af, siger Nicki Stougaard.

En hjælp til børn
Udover alle dem, der dukker op til markedsdagen, er der også andre børn, der får glæde af Bilkas bagagerumsmarked. Overskuddet fra de solgte stadepladser går nemlig ubeskåret til Børns Vilkår BørneTelefonen, som hver dag hjælper børn, der har brug for at snakke med en voksen.

En stadeplads koster 50 kroner, og alle har mulighed for at booke en plads til markedet ved at henvende sig i Bilkas kundeservice. Stadepladserne sælges efter først-til-mølle-princippet.