FC Midtjylland skal have et udebanemål med hjem

Kenneth Kristiansen 

Det er vigtigt at score på udebane, slår Jess Thorup og Tim Sparv fast før aftenens kamp i Malmö

FODBOLD Et godt resultat involverer mindst ét udebanemål.

Det understreger både cheftræner Jess Thorup og midtbanespilleren Tim Sparv før FC Midtjyllands udekamp mod Malmö FF i aften. Der er returkamp i Herning om en uge, og det er en plads i Europa Leagues gruppespil, der er på højkant.

- Et godt resultat vil være ét, hvor der stadig er noget at spille om i returkampen på MCH Arena, og et udebanemål kan jo vise sig at være rigtigt vigtigt, lyder det fra FCM-træneren.

Samme vurdering har Tim Sparv, og finnen tror på FCM’s muligheder, selvom spillet ikke har været prangende på det seneste.

- Selvom vi ikke helt har været på det niveau, vi gerne vil være på, så ser jeg fremskridt i vores eget spil. Så jeg er forsigtig optimist, men vi skal ramme vores topniveau, hvis vi skal gå videre. Vi skal være kyniske og kloge, understreger midtbaneslideren, der glæder sig til kampen.

- Det er de svenske mestre mod de danske mestre. Et opgør mellem de to bedste hold i Norden, efter min mening, siger Tim Sparv.

Kampen spilles på Swedbank Stadion i Malmö i aften klokken 19.15. Herning Folkeblad og aoh.dk er på plads i den svenske by og er klar med masser af optakt i dagens avis og her på aoh.dk. Og efter kampen er der naturligvis masser af reaktioner både i avisen og på nettet.