Lokal bridge-klub slår dørene op til åbent hus

HERNING »52 kort. Fire spillere. Ubegrænsede muligheder. Når først man har lært bridge, er det svært at lægge kortene fra sig igen. Kombinationen af det sociale samvær og den hjernemæssige udfordring gør bridge sjovt for både begynderen og elitespilleren,« lyder det i pressemeddelelsen fra Herning Bridgeklub, der holder til i klubbens lokaler på Neksøvej i Herning.

Har du gået og overvejet, om bridge måske var spil for dig, så har du nu alle muligheder for at blive klogere på spillet.

Søndag 26. august inviterer Herning Bridgeklub nemlig inden for til et åbent hus-arrangement i anledning af Bridgens Dag, hvor alle er velkomne.

I Herning har den lokale klub godt 200 aktive medlemmer, og formand Fin Hüttel fortæller, at alle kan være med - uanset niveau. Bridge spilles nemlig med handicap, som man blandt andet kender det fra golfens verden.