Stor tilfredshed trods lille tilbagegang for Formland

Brian Kjær Andersen 

Knap 12.000 gæster lagde vejen forbi den 69. udgave af designmessen Formland i MCH

STATUS Fagmessen Formland har haft en særdeles positiv udvikling i MCH Messecenter Herning de seneste år, og overordnet lyder der også tilfredshed med den netop afsluttede messe.

Efter fire messedage lukkede Formland søndag, og i alt har 11.892 indkøbere og butiksmedarbejdere fra 35 lande besøgt messen. Det er lidt færre end august-messen for et år siden, der havde 12.288 gæster.

Hos ledelsen i MCH melder man i en pressemeddelelse imidlertid positive tilkendegivelser fra både udstillere og besøgende.

- Formlands position som messen, der samler branchen, er blevet bekræftet. Det glæder os, at Formland gør en forskel for både etablerede og nye brands, for store og små udstillere og for indkøbere. Udstillere og samarbejdspartnere fortjener ros for at have gjort sig umage. Indsatsen er blevet belønnet med besøg af 11.892 indkøbere og butiksmedarbejdere fra 35 lande. Det forpligter, og vi ser nu frem til at forberede Formland nr. 70, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

502 udstillere i 10 haller
Den 69. udgave af Formland i MCH Messecenter Herning bød foruden 502 udstillere på flere nyheder i form af blandt andet trendzonen House og Freakebana, trendcaféen Ma stylet af Atelier Cph og området Green Escape, hvor seks influenter havde stylet hver deres outdoor oase. Derudover var det også muligt at deltage i et væld af designtalks, hvor branchens skarpeste hjerner debatterede højaktuelle emner.

Næste Formland-messe finder sted om et halvt år, hvor messehallerne igen summer fra design og nye trends fra 31. januar - 3. februar 2019.