Kom i biografen til 50 kroner

På søndag 19. august afholdes Nordisk Films Store Biografdag, hvor biografbilletter sælges til 50 kroner. Alle er velkomne til en filmoplevelse hos blandt andre Nordisk Film Biografer Herning

FILMSØNDAG Nordisk Film Biografer fejrer filmens verden og skruer helt undtagelsesvis ned for prisen og op for biografglæden.

Det sker søndag 19. august, hvor biografbilletter koster 50 kroner. Tilbuddet gælder alle billetter og til alle forestillinger dagen igennem - således også i biografen i Herning.

- I biografen er vi sammen om en oplevelse. Ikke bare med dem, vi er fulgtes med i biografen, men også med de andre gæster, som man ikke kender. Det at få en fælles oplevelse sammen - at grine, græde eller gyse sammen - er noget, som danskerne stadig sætter stor pris på. Det kunne vi se ved vores Store Biografdag sidste år, hvor over 70.000 danskere besøgte os i løbet af en enkelt søndag rundt omkring i vores 22 biografer i Danmark, siger Vibeke Pallisgaard Wolfsberg, der er kommerciel direktør i Nordisk Film Biografer, i en pressemeddelelse.

Nordisk Films Store Biografdag byder på film til både store og små. Helt ude på kanten af biografsædet er der højspændt action i den nyeste »Mission: Impossible 6 - Fallout« med Tom Cruise, der for sjette gang spiller rollen som IMF-agenten Ethan Hunt. Også Denzel Washington gør come-back i rollen som McCall i actionthrilleren »The Equalizer 2«.

Børnefilm og gysere
For familierne er Lille Per på spil i »Far til Fire i Solen«, og der er elskelige vampyrer og søde bier i »Hotel Transylvania 3« og »Bien Maja«. Til de lidt større børn vises den danske fantasy-film »Landet af Glas« med MGP-vinderen Clara Ofelia i hovedrollen.

Gysermusklerne kan røres til »The Meg«, hvor en monsterhaj lurer i havets dyb, og i den mere muntre afdeling kan ABBA-fans synge med på de populære hits i »Mamma Mia: Here We Go Again!«, hvor Meryl Streep er på vej til at blive bedstemor og fortidens forviklinger måske bliver opklaret.

I Nordisk Film Biografer Herning vises i alt 15 forskellige film i løbet af søndag, og man kan se en samlet oversigt over programmet samt spilletider. på biografens hjemmeside.