FCM vil tage teten i aften

Kim Stoltenberg Hansen 

Ulvene spiller hjemme mod The New Saints i jagten på Europa League-gruppespillet

HERNING I aften er der returkamp mellem FC Midtjylland og walisiske The New Saints. Ulvene vandt det første opgør i sidste uge efter to scoringer af Paul Onuachu, og har dermed et yderst fint udgangspunkt for avancement. Cheftræner Jess Thorup fortæller til klubbens hjemmeside, at han ser frem til aftenens opgør, hvor han forventer mere offensive gæsterne.

- I Wales havde de en defensiv tilgang, hvor de forsøgte at udfordre os på omstillinger. Nu skal de frem og minimum score to mål, så de skal ændre taktikken.

Det betyder dog ikke, at FCM vælger en defensiv taktik.

- De europæiske kampe er altid noget specielt. Det er vigtigt, at vi går ud og tager teten på MCH Arena. Vi skal være dominerende og styre kampen fra start. Vi går 100 % efter at vinde og dermed bidrage til endnu en god dansk aften i Europa, hvor alle sejre tæller og er med til at give os alle et bedre udgangspunkt i fremtiden. Vi ved, at vi skal ud og forsvare de danske farver, fortæller Jess Thorup.

Kampen er et opgør i tredje kvalifikationsrunde til Europa League-gruppespillet. Hvis FCM går videre venter to spændende opgør mod svenske Malmø FF, hvor vinderen kommer med i gruppespillet - og dermed kan se frem til en check på mindst 50 millioner kroner.

Kampen i aften vises på TV3 Sport.

Truppen til opgøret
1. Jesper Hansen

2. Kian Hansen

3. Tim Sparv

4. Zsolt Korcsmár

5. Marc Dal Hende

6. Joel Andersson

7. Jakob Poulsen

8. Ayo Okosun

13. Alexander Munksgaard

15. Bozhidar Kraev

17. Michael Baidoo

19. Mayron George

20. Rasmus Nicolaisen

22. Mikkel Duelund

24. Mads Døhr Thychosen

25. Bubacarr Sanneh

30. Oliver Ottesen

33. Paul Onuachu

38. Frank Onyeka

45. Awer Mabil