FCM-profilens bøn til klubben: Sælg mig nu

Bubacarr Sanneh ønsker sig væk fra FC Midtjylland i dette transfervindue. Anderlecht skulle være klar med et stort bud

HERNING I aften kan FC Midtjylland med en ventet sejr over New Saints fra Wales tage et skridt nærmere et nyt europæisk gruppespil.

Om forsvarsklippen Bubacarr Sanneh kommer til at være med på den eventuelle rejse, lader til at være et åbent spørgsmål. I hvert fald siger den gambianske forsvarsspiller i et interview med Ekstra Bladet, at han meget gerne vil forlade klubben i indeværende transfervindue. Ifølge avisen skulle belgiske Anderlecht være klar med et bud på 45 millioner kroner.

- Jeg har fået at vide, at klubben ikke ønsker at sælge mig, fordi jeg er en meget vigtig spiller. Det er dejligt at vide, men jeg føler, at klubben efter købet af Alexander Scholz har så stor kvalitet i truppen, at det er muligt at lade mig gå.

- Derfor har jeg nærmest bønfaldt klubben om at slippe mig, siger Bubacarr Sanneh til Ekstra Bladet og understreger, at han vil blive negativt påvirket af et manglende salg.

- Jeg vil blive så skuffet, hvis ikke klubben slipper mig. Da vi snakkede sammen under forhandlingerne om mit skifte til FC Midtjylland, understregede de netop, at de var en klub, der var dygtig til at hjælpe spillere videre mod større klubber. Og de lovede, at de ikke ville stå i vejen, hvis det rigtige dukkede op. Det her er det rigtige for mig, fastslår Bubacarr Sanneh over for Ekstra Bladet.