Mange blomster på Banegården efter tragisk ulykke

Navnet på den 17-årige herningenser, der omkom ved Banegårdspladsen, er ikke frigivet

HERNING Tre unge piger med hver deres buket blomster i hænderne er på vej ned ad Smedegade mod Banegårdspladsen lørdag over middag. De går tæt sammen, og det forpinte udtryk i deres ansigter levner ingen tvivl om, hvor de er på vej hen.

I løbet af weekenden er der blevet lagt masser af blomster og små hilsener, ligesom der er tændt lys på det sted på Banegårdspladsen, hvor en 17-årig, ung mand fredag morgen omkom i en tragisk ulykke.

Navn ikke frigivet
Den 17-årige faldt kort før klokken syv ud af et vindue i tredje sals højde fra en af ungdomsboligerne på pladsen. Ifølge politiets afhøringer satte den unge mand sig i vindueskarmen i lejligheden, hvor han opholdt sig sammen med to venner, uden at være opmærksom på, at vinduet var åbent.

Den unge mand blev erklæret død, da ambulance og læge ankom til stedet.

Navnet på afdøde er endnu ikke blevet frigivet. Det kræver de pårørendes tilladelse, når det drejer sig om en person under 18 år, og politiet har ikke fundet det nødvendigt at ulejlige dem med at spørge.