FCM-træner efter sejr: Forventet krig mod Horsens

Ole Bitsch 

Jess Thorup roser sine spillere efter søndagens tre point

FODBOLD FC Midtjylland hentede den tredje sejr på stribe, da det søndag aften blev til en komfortabel hjemmesejr på 3-0 over Horsens.

Men mestrene slap ikke uden skrammer fra MCH Arena: Offensivtalentet Mikkel Duelund udgik i pausen med en formodet hjernerystelse, wingbacken Mads Døhr Thychosen måtte efter kampen sys for et flækket øjebryn, og også midtstopperen Kian Hansen måtte under nål og tråd med en flækket læbe.

- Det blev en fysisk krig mod Horsens, men det var vi forberedt på. Vi vidste godt, at Horsens kom hertil for at gøre det svært for os med masser af dueller og fight. Det skal man være klar til - og det var vi, siger FCM-træner Jess Thorup.

Den til tider rodede match var ensidig i dominans og i antallet af chancer. FC Midtjylland sad tungt på det hele, og særligt efter pausen fik mestrene cementeret den sikre sejr, som blev indledt med Jakob Poulsens straffesparksscoring samt træfferne fra indskifterne Gustav Wikheim og Mayron George.

- Man sætter ikke et hold som Horsens på plads fra første minut, men som kampen skred frem begyndte vi at finde offensive løsninger. Vi skulle endda have scoret flere mål, men sejren er fortjent og præstationen fra mine spillere er mere end godkendt, siger Jess Thorup.