Spil bilbanko på Bilkas parkeringsplads

Bilka inviterer til bilbanko på deres parkeringsplads i Herning onsdag 22. august. Booking af pladser åbner på fredag 10. august

banko I anledningen af Bilkas fødselsdag holder hypermarkedet igen bilbanko på deres parkeringspladser rundt om i landet. Onsdag 22. august skal der spilles banko på Bilkas parkeringsplads i Herning. Bilbanko er en sjov oplevelse, hvor man sidder i sin bil og spiller banko. Når nogen har banko, dytter de med hornene og blinker med lygterne. Så kommer personalet og tjekker pladen, hvorefter man får et bevis på sin præmie, som kan afhentes umiddelbart efter spillet, forklarer Bilka i en pressemeddelelse.

Der er ekstra store og flotte præmier på højkant i anledningen af Bilkas fødselsdag. Men uanset om man kommer fra pladsen med en gevinst i bagagerummet eller ej, så er bankospillet altid en sjov oplevelse, hvor spændingen er stor og adrenalin-niveauet i bilerne er højt.

- Vores BilkaLive-koncept handler om at give kunderne hos Bilka gode oplevelser. Derfor er det dejligt at kunne konstatere, at netop bilbanko er gået rent ind hos vores kunder. Vi håber, at rigtig mange også denne gang har lyst til at spille med og vinde flotte præmier, siger Nicki Stougaard, der er eventansvarlig i Bilka.

Book pladser
Deltagelse og bankoplader er gratis og foregår efter først til mølle princippet, når tilmeldingen åbner fredag 10. august.

Hvis man har lyst til at bidrage med et beløb til Børns Vilkårs projekt Børnetelefonen, er der mulighed for at lave en donation ved arrangementet.

Banko-området på parkeringspladsen åbner på spilledagen klokken 18, og bilen skal være parkeret inden klokken 19, så alle er klar til at spille.

Bilka er åben hele aftenen, så der er mulighed for at købe lækkerier i Bilka Bistro undervejs i spillet.