Hunde hjælper børn med at læse

På søndag og på næste fredag slår lyttende hunde fra Foreningen »Læsehunde« vejen forbi Maxi Zoo

EVENT Der findes ikke noget mere magisk end at kunne forsvinde væk i bøgernes eventyrlige verden - ikke mindst når man netop har knækket koden til at læse. Desværre har hele 15 procent af danske skolebørn læseudfordringer eller manglende motivation til at læsetræne, men det er der heldigvis råd for.

Foreningen Læsehunde besøger Maxi Zoo i Herning søndag 12. august og fredag 17. august, hvor der vil være mulighed for at høre mere om læsetilbud og måske endda prøve at læse for hundene, der er med.

De lyttende hunde og ejerne tilbyder en tryg og hyggelig læsestund for børn fra 1. til 5. klassetrin, der har brug for en god oplevelse med at læse. Hundene vil hverken rette eller dømme, men blot lytte til dit barn.

Under hundenes besøg i Maxi Zoo vil der også være tid til hygge med godbidder til både de fire- og tobenede, ligesom børnene vil få en lille gave med hjem som tak for den hyggelig stund.

Derudover kan de besøgende gå hjem med en idé om, hvordan man kan få glæde af et læseforløb med de lyttende hunde fra foreningen.

Bliv klædt på til at hjælpe
Hvis du og din hund har lyst til at hjælpe børn med vanskeligheder, så kan Foreningen Læsehunde fortælle, hvordan du og din hund kan blive en del af foreningen - ligesom det vil være muligt at få et indblik i, hvordan du og din hund kan blive klædt på til at støtte og opmuntre børn med læsevanskeligheder.

Søndag 12. august foregår arrangementet klokken 11 til 13, mens det fredag 17. august foregår lidt senere på dagen - nemlig klokken 15 til 17.