Ugens visit: Meget mere end babylegetøj

Ugens visit har været forbi »Børnenes Kartel«, hvor hylderne er fyldt med interiør til børneværelset, babyudstyr og lidt nyt til mødrene

SHOPPING Dagens første kunde har lige forladt butikken med et nyt køb i posen, idet en bedstemor er i færd med at blive ekspederet, mens hun fortæller, at den lille kaninbamse er til hendes barnebarn.

Og det er ikke mange minutter siden, at Børnenes Kartel åbnede døren til endnu en sommerdag i butikken.

- Vi kan mærke, at det går bedre og bedre for hvert år. Flere kunder kommer fra Holstebro og Ringkøbing for at besøge butikken, selvom vi har en webshop. Der kommer også kunder fra både Fyn og Sjælland, siger Marie-Louise Obel Kokholm-Jensen, der er salgsassistent i butikken i Østergade.

Her i sommerperioden er der også flere turister særligt tyskere og nordmænd, som kigger indenfor for at købe dansk design hos Børnenes Kartel – og der er nok at vælge mellem i butikken, hvor hylderne byder på danske mærker som »Maileg«, »Konges Sløjd« og »Sebra«.

- Vi tager ikke hvad som helst ind i butikken. Det er nøje udvalgt, hvad vi stiller på hylderne, siger salgsassistenten.

Børnenes Kartel har i rundt regnet fire år solgt kvalitetslegetøj og interiør fra deres butik i Herning og webshop. Desuden er der også en butik i Silkeborg. Forretningen har fokus på kvalitet – og en del af varerne er økologiske.

- Der er flere, der får øjnene op for, at det ikke er ligegyldigt, hvad deres børn får stukket i hånden, siger Marie-Louise Obel Kokholm-Jensen.

Til de ældre børn og til mødre
Flere kunder – med og uden klapvogn – går denne formiddag rundt mellem træreolerne, der er velorganiseret med interiør i pastelfarver, tøj til de mindste og legetøj til flere aldre. I takt med at man bevæger sig ned gennem butikken, stiger aldersgrænsen på det legetøj og interiør, som lyser farverigt op på hylderne.

For nylig fik babyudstyret i butiksruden selskab af et skilt med teksten »vi er ikke kun babylegetøj. Vi er faktisk meget mere end det«.

- Vi oplever, at flere kunder bare lige kigger ind af døren og konstaterer, at der kun er ting til babyer. Men vi har meget mere end det, så det skynder vi os selvfølgelig at fortælle kunden, siger Marie-Louise Kokholm-Jensen.

Mens en kunde er ved at bestemme sig for farven på en »bObles«-figur, er salgselev Julie Ritter i gang med at pakke de nyankomne makeup- og toilettasker med fine mønstre ud. Der skal nemlig også være lidt til mødrene i butikken. For som Julie Ritter siger, er der mange, der også gerne vil købe en lille ting til den nybagte mor, når de er på udkig efter noget til den nyfødte.

Gode råd og vejledning
- Er der mere, som du har forelsket dig i, spørger Julie Ritter en kunde, inden hun glædeligt besvarer nogle af kundens spørgsmål angående et produkt.

- Vi går meget op i god kundeservice. Vi hjælper altid kunden så godt, vi kan. Hvis vi umiddelbart ikke lige kan svare på spørgsmålet, så sørger vi for at finde ud af det for kunden, siger Marie-Louise Obel Kokholm-Jensen.

Her er også gode råd at hente, hvis man i tvivl om, hvad man skal købe til sin nieces toårs fødselsdag, sin venindes nyfødte dreng eller den nybagte mor.

- Størstedelen af kunderne spørger os til råds, og vi hjælper gerne med vejledning. Det kan for eksempel være, at kunden er i tvivl om, hvad hun skal købe til en toårs fødselsdag, siger Marie-Louise Obel Kokholm-Jensen.

Men det går også den modsatte vej – for butikkens personale lytter også til kundernes ønsker og gode råd.

- Vi lytter meget til vores kunder. Hvis der er efterspørgsel på nogle varer, så plejer vi at bestille dem hjem. Der er lige for tiden flere, der efterspørger tøj. Derfor begynder vi ligeså stille at få mere tøj i butikkerne, siger Louise Obel Kokholm-Jensen.