Mød Paw Patrol-hundene i Bilka

De seje hunde fra Paw Patrol kommer forbi Bilka, hvor børn kan få lov at hilse på både Chase og Marshall

SJOV Hvis man har en eller flere Paw Patrol-fans derhjemme, så kan man godt begynde at glæde sig til søndag 12. august, hvor man i Bilka i Herning har mulighed for at hilse på to af de seje hunde fra tv-serien Paw Patrol. Det er politihunden Chase og brandmandshunden Marshall, som lægger vejen forbi Bilka. Her kan de yngste få et foto-shoot sammen med yndlingsfiguren, hvor der bliver optaget en lille gif-film. Børnene eller deres forældre modtager filmen på telefonen med det samme - og det er ganske gratis, skriver Bilka i en pressemeddelelse. På den måde har børnene et levende minde fra oplevelsen. Arrangementet foregår klokken 15.00 til 17.00.

På jagt efter skatten
Der bliver også mulighed for at deltage i en skattejagt og vinde flotte Paw Patrol præmier. Skattejagten er at finde i Bilka hele perioden fra 6. til 31. august. I forområdet findes en kupon, som skal udfyldes med fem bogstaver, der er gemt rundt omkring i Bilka. Når kodeordet er gættet, afleveres kuponen igen, og der trækkes en vinder hver mandag i hele skattejagt-perioden. Præmierne er blandt andet Paw Patrol dvd’er, bamser og legetøj.