Herning-teenager får et års fængsel for golfkølle-vold

Kim Stoltenberg Hansen 

17-årig fra Herning dømt for flere overfald og indbrud

HERNING Det kommer til at koste den 17-årige Chano Eversen fra Herning et år bag tremmer, at han en aften i Bjerringbro bankede en anden ung mand med blandt andet en golfkølle. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Den unge mand fra Herning har taget betænkningstid om han vil anken dommen, der kommer efter en batalje en onsdag aften i begyndelsen af juni, hvor den 17-årige fik nys om, at offeret - en 19-årig mand fra Bjerringbro - havde sendt en sms til sin eks-kæreste, der nu var kæreste med den 17-årige.

Parterne blev enige om at mødes for at afklare kæreste-uenighederne. Den 17-årige mødte op med et par venner og havde desuden medbragt blandt andet en peberspray og en golfkølle, som han slog den 19-årige med i hovedet og på ryggen. Det hele endte i et større slagsmål med folk fra både Bjerringbro, Silkeborg og Herning.

Den 17-årige blev dømt for flere ting i går. Han havde nemlig også flere indbrud og et overfald på en pædagog på samvittigheden.