Byg Bilka-ulven Billie i Legoklodser

Fødselsdagsfestivalen i Bilka er skudt i gang, og derfor vil der være aktiviteter for både store og små

Aktivitet På søndag 5. august inviterer Bilka indenfor til en sjov dag med Legoklodser og god stemning, når børn kan få lov til at bygge Bilka-ulven Billie i Legoklodser. Der vil være klodser nok til, at de første 400 børn i hver Bilka-butik kan bygge sin helt egen mini Billie-figur, og der vil være personale tilstede, der hjælper de små, hvis klodserne driller.

- Det bliver en skøn dag, hvor børn og voksne kan hjælpes ad med at bygge deres helt egen Billie ud af Legoklodser. Formålet er at gøre indkøbsturen til en god oplevelse for alle, og det vil dette event helt sikkert bidrage til. Alle forældre ved, at glade børn gør indkøbsoplevelsen en hel del bedre end trætte og sure børn, siger Nicki Stougaard, som er event-ansvarlig i Bilka, i en pressemeddelelse.

Den velkendte Billie-figur består af 37 Legoklodser i forskellige størrelser og former, og den er cirka 8,5 centimeter høj, når den er bygget færdigt. Når figuren er færdig, må børnene få den med hjem ganske gratis.

Arrangementet foregår i landets Bilka-butikker klokken 11.00 til 15.00.

Flere aktiviteter
Foruden Byg Billie-eventen byder Bilkas fødselsdagsfestival på mange andre aktiviteter. Formålet er at gøre indkøbsturen til andet end bare indkøb. Det skal være en oplevelsesaktivitet for hele familien.

- Byg Billie-eventen bliver med garanti et godt startskud for alle de aktiviteter, som vil præge Hypermarkederne hen over fødselsdagsfestivalen. Udover at børnene kan bygge en mini Billie, så kan Bilkas kunder se frem til andre sjove events som eksempelvis Paw Patrol, bilbanko, Linse Kessler Tour, bagagerumsmarked og meget mere, siger Nicki Stougaard.