Harmonikaklub optræder med velkendte melodier

MUSIK I weekenden kan man igen opleve arrangementet »Musik på scenen«, som Søby Brunkulsmuseum står bag. Det foregår på lørdag 4. august.

Da Søby Brunkulsmuseum sidste år arrangerede »Musik På Scenen« regnede det voldsomt, og alligevel mødte mange frem. I år ser det til gengæld ud til, at solen kommer til at præge arrangementet, når Videbæk Harmonikaklub optræder for fjerde år i træk, skriver museet i en pressemeddelelse.

Både i 2015 og 2016 gav dagen årets største salg af billetter med en rekord på 372 gæster. Det plejer at give kø ved indgangen, så det vil være en god idé at komme i god tid.

På Festpladsen åbner museet den traditionelle kiosk med hjemmebagt kage og pølser som trækplaster, men det er også tilladt at medbringe egen forplejning.

Publikum kan synge med
Nok er musikken den samme, men selve museet har dog det seneste år fået meget nyt at byde på, idet museet har fået togvogn, madpakkehus, briketpresser, dieselmotor, et læs brunkul, postkasse, BES-ovn og andre effekter.

Når Videbæk Harmonikaklub underholder, kommer gæsterne til at mindes de gode gamle dage, for de fleste kender melodierne, og mange kan synge med. Det sikrer en festlig stemning, som publikum mindes med glæde.

Repertoiret på 170 melodier er meget blandet og valgt af klubbens egne medlemmer. Det spænder fra det meget enkle til det mere avancerede - fra spillemandsmusik til let klassisk.