Gevinst vundet hos Jackpot

Palle Heering Nielsen 

En trofast kunde har vundet 75.000 kroner i Varelotteriet og vil glæde sine børn med gaver

TILLYKKE En lokal deltager i Varelotteriet er blevet 75.000 kroner rigere efter seneste trækning.

Gevinstloddet var købt hos Jackpot på Silkeborgvej, og vinderen har været forbi butikken.

- Det var en ældre kvinde. Hun var inde i butikken i går, og hun fortalte, at hun ville glæde sine børn med lidt gaver, fortæller indehaver Michael Thorup fra Jackpot på Silkeborgvej.

Kunden har spillet Varelotteriet i mange år, og hun fik hjælp til at få gevinsten sikkert hjem.

- Jeg fik hjulpet kvinden med at overføre pengene til hendes konto. Det er en service, vi tilbyder, siger indehaveren af Jackpot.

Han har tidligere haft kunder, som har vundet op til halv million kroner, og flere præmiechecks i butikken vidner om, at der kan være held ved at spille i Varelotteriet.

- Der er flest ældre spillere, mens det ikke har tag i den unge generation. De arver typisk tallene, når deres forældrene ikke vil mere, og så er der noget nostalgi over det, siger Michael Thorup.

Den største gevinst i Varelotteriet er på tre millioner kroner, og man støtter lokalsamfundet, når man spiller Varelotteriet.

To gange om året modtager Herning/Ikast Håndværker- og Industriforening et beløb baseret på antal solgte lodsedler hos de lokale forhandlere i Herning, Bording, Sdr. Felding, Ikast, Brande, Kibæk, Vildbjerg, Sunds og Give.

Pengene bruges til sociale formål i lokalområderne. Derudover donerer Varelotteriet hvert halve år penge til landsdækkende sociale- og humanitære organisationer i Danmark – som eksempelvis Mødrehjælpen og Det Kriminalpræventive Råd.

Næste gevinstudtrækning er fredag 10. august, og der er ledige lodder, fortæller Michael Thorup.

- Man kan selv få lov til at vælge sit tal blandt de ledige numre, og så længe man spiller, følger tallet en, så det er personligt, siger han.