Lærerig trafikskole for børn i Bilka

Hvis du vil være sikker på, at dine børn har helt styr på trafiksikkerheden, før de hopper op på jernhesten til skolestart, så send dem i en trafikskole i børnehøjde

TRAFIKREGLER Sommerferien er over os, og skolestarten er lige rundt om hjørnet. Det betyder, at skolevejene igen bliver fyldt med små nye cykeltrafikanter. For at hjælpe børnene til at blive sikre i trafikken, inviterer Bilka til Børnenes Trafikskole på Bilkas parkeringsplads. Her kan børn, på en sjov og anderledes måde, lære, hvordan de færdes sikkert i trafikken på cykel.

Gennem leg og læring undervises børn i gældende trafikregler på den store oppustelige cykelbane, og udover undervisningen, så kan børn også hilse på Trafikskolens Bamse Betjent og Bilkas maskot Billie, som sammen guider børnene rundt i eventområdet.

Dagen vil være fuld af aktiviteter. Når børnene ikke drøner afsted på cyklen, hvor de lærer trafikreglerne, vil der være to store hoppeborge udformet som en politibil og en ambulance. Så kan de også slå sig løs i »frikvarteret«. Derudover kan børn og forældre også opleve det nye Trafikshow, hvor Billie og Bamse Betjent underholder og underviser børnene på en sjov måde.

Børn og deres forældre slutter Trafikskolen med et spørgeskema, for hvad er det nu lige, de forskellige trafikskilte betyder? Og hvordan placerer man sig på cykel i forhold til lastbiler? Alle, der udfylder testskemaet, modtager et Børnenes Trafikskole diplom og deltager automatisk i konkurrencen om at vinde en SCO Extreme børnecykel. Der findes én vinder i hvert varehus, og vinderen får besked efter eventen.

Trafikskolen, som har cykler, der passer til børn i alderen fire til otte år, besøger Bilka Herning tirsdag 31. juli klokken 11 til 15.