Pizzeria åbnet i Lind

Kim Stoltenberg Hansen 

Allan Malak har åbnet Ristotante Maranello på hovedgaden

LIND har fået sin anden pizza-restaurant. Den nye mand i byen er 31-årige Allan Malak, der i denne måned har åbnet Ristorante Maranello på Hovedgaden. Det er i det hvide hus, hvor der før var slagter - og før det bager - i byen.

Pizzariaindehaveren er kurdisk syrer trods den store italienske inspiration i restauranten. Der er et kæmpe foto af Venedig på væggen i restauranten, og pizzaerne hedder Verona, Genoa, Palermo, Pescara, Bari, Lecce og selvfølgelig også Maranello - byen, der er hjemsted for Ferrari-imperiet.

Hyldest til Ferrari
Allan Malak erkender blankt, at restaurant-navnet er en hyldest til den berømte bilfabrikant.

- Og så er det nok det nærmeste, jeg kommer en Ferrari. Det får man ikke råd til ved at have et pizzeria, griner han og fortæller, at han selv kører i en lille Kia, når han skal fra hjemmet i Vejle og til Lind.

Han kender ikke det store til Lind - og anede faktisk ikke, at der allerede var et pizzeria i byen.

- Det opdagede jeg først, da jeg havde underskrevet kontrakten på stedet, men jeg må tage kampen op, siger han.