Fans glade for MCH Arena: FCM har superligaens bedste udeholdsafsnit

Danske Fodbold Fanklubber kårer FC Midtjylland som den superligaklub med de bedste forhold for udeholdets fans

FODBOLD Foreningen Danske Fodbold Fanklubber har bedt fodboldfans om at vurdere faciliteterne og oplevelsen, når de var rundt på landets fodboldarenaer. Og resultatet er endt med hæder til FC Midtjylland. Ulvene har nemlig fået den bedste score i undersøgelsen, hvor FC København har fået den værste.

De danske fodboldfans blev bedt om at anmelde kampene på udebane i løbet af sæsonen, og tage stilling til informationer op til kampen, til ankomstoplevelsen og vurdere faciliteterne til stadion, ligesom de er blevet opfordret til at komme med forslag til forbedringer på de individuelle stadions. I alt har 1760 danske fodboldfans udfyldt spørgeskemaet i løbet af året.

- Med vores udebaneundersøgelse får vi meget konkret information om, hvordan forholdene for udefans er på de danske fodboldstadions. Undersøgelsen giver os muligheden for præcis at fortælle klubber, hvor der er plads til forbedringer, og ikke mindst hvilke klubber de kan rådføre sig med for at få de bedst mulige rammer, udtaler Christian Rothmann, formand for Danske Fodbold Fanklubber i en pressemeddelelse.

Alle klubber er blevet bedømt er på en skala fra 1 til 5, hvor 1 er laveste og 5 er højeste score.

Superligagennemsnittet for bedste samlede oplevelse var på 3,24, bedste score tilfalder FC Midtjylland (3,88), mens FC København scorer lavest (2,52). FC København scorer særligt lavt for deres placering af

udeholdets fans. Her scorer de 1,71, mens næstlaveste er Sønderjyske med 2,73.

Samlet oplevelse for udefans
FC Midtjylland 3,88

Randers FC 3,71

Hobro 3,68

Silkeborg 3,56

OB 3,54 Lyngby BK 3,53

AC Horsens 3,53

Brøndby IF 3,50

Sønderjyske 3,14

AaB 3,03

FC Nordsjælland 3,00

AGF 3,00

FC Helsingør 2,62

FC København 2,52