Udsolgt til FCM-Astana

Kim Stoltenberg Hansen 

Gratis billetter var et hit, og nu stopper FCM billetsalget til CL-kvalifikationskamp. Der vil dog blive sat billetter til salg på kampdagen

FODBOLD FCM skriver på deres hjemmeside, at der har været en overvældende interesse for at få billetter til FCM-Astana. Det var måske ikke så overraskende, da sponsorerne Ejner Hessel, og Det Faglige Hus samt FC Midtjyllands spillertrup havde spædet til og betalt for alle billetterne, og dermed sørget for, at fodboldfans kunne komme gratis på MCH Arena til returopgøret mod FC Astana i Champions League-kvalifikationen.

Kampen spilles onsdag 1. august klokken 19.00 på MCH Arena. FCM’s første kamp mod Astana spilles på udebane tirsdag i næste uge klokken 16.00 dansk tid. En kamp, der sendes på TV3+ og som Herning Folkeblad dækker med masser af optakt, liveopdateringer og spillerinterviews, da sportsredaktionen er med på turen til Kazakhstan.

Ulvefans, der vil se CL-bold på MCH Arena 1. august, har forresten stadig et lille håb. FCM skriver på hjemmesiden, at der er reserveret en stor pulje chance-billetter, som kan afhentes på selve kampdagen på MCH Arena – efter princippet »først til mølle« fra to timer før kampstart.