Stort hesteshow på Landsskuepladsen

I weekenden er der stort internationalt shetlænder-show på Landsskuepladsen i Herning

FEST Fra fredag 20. juli til og med søndag 22. juli er der stort hesteshow på Landsskuepladsen, hvor Avlsforeningen for Shetlandsponyer i Danmark er vært ved det 12. internationale show for shetlandsponyer. Landsskuepladsen bliver fyldt, når flere hundrede shetlandsponyer og udstillere fra både ind- og udland gæster weekendens show. Der kommer deltagere fra op imod 10 europæiske lande, som alle er passionerede udstillere af den lille robuste shetlandspony. Det skriver arrangørerne af det internationale show i en pressemeddelelse.

I løbet af dagene vil der blive konkurreret i forskellige discipliner eksempelvis i spring, dressur, kørsel, agility og gummistøvlekast. Fremvisernes alder vil være bredt repræsenteret, da yngste deltager er tre år, mens den ældste deltager har rundet de 75 år.

Festlige dage
Det internationale show for shetlandsponyer åbnes med en stor åbningsceremoni, mens der hele weekenden vil være spændende boder med merchandise, udstyr og underholdning for hele familien. I forbindelse med de festlige dage på landsskuepladsen fejrer Avlsforeningen for Shetlandsponyer 50-års jubilæum.