Premiere på fantasy-film

Den danske familiefilm »Landet af Glas« har premiere over hele landet torsdag

BIOGRAF Torsdag 19. juli har den danske fantasy-film »Landet af Glas« premiere i biografen i Herning samt biografer landet over. Bag filmen står spillefilmsdebutanterne Marie Rønn og Jeppe Vig Find, der både har skrevet manuskript, instrueret og været inde over produktionen.

- Publikum skal hele følelsesregistret igennem. Vi går lidt til grænsen i forhold til hys og spænding, men ved også godt, at alle eventyr ender lykkeligt, siger Jeppe Vig Find.

Skuespillerne på besøg

Som et af de første stop på en længerevarende tour besøgte instruktørerne sammen med skuespillerne forleden Herning for at møde publikum og skrive autografer.

- Det bliver til rigtigt mange timer på landevejene, der især bliver brugt på at spille og lytte til musik, og det er bare super hyggeligt, siger Jeppe Vig Find.

Hovedrolleindehaver og MGP-vinder Flora Ofelia foretrækker jazzens Ella Fitsgerald, men de to andre børnestjerner i filmen, Albert Rudbeck Lindhardt (»Der kommer en dag«) og Arien Takiar (»Iqbal-serien«) foretrækker, at bilstereoen byder på henholdsvis David Bowie og Hiphop.