Sisto er med på VM-flop-holdet

Kim Stoltenberg Hansen 

Avisen L’Equipe har sat et hold bestående af de spillere, der har gjort det dårligst i Rusland - og her er Pione Sisto med

FODBOLD VM blev ikke nogen drømmerejse for Pione Sisto. Tryllefløjen fra Tjørring fik aldrig gang i sit spil, og derfor endte han flere kampe med bundkarakterer hos medierne. Det ansete franske magasin L’Equipe var heller ikke vild med hans præstationer. Faktisk var den så ringe, at han har fået plads på et hold med de spillere, der har fået de ringeste karakterer for deres VM-indsats.

Sisto er i fint selskab på flop-mandskabet. Med på holdet er Chelsea-keeper Caballero, Sami Khedira fra Juventus. Mesut Özil fra Arsenal og Thomas Müller fra Bayern München. Sisto kan i det mindste trøste sig med, at han faktisk er den spiller på flopholdet, der har fået det højeste gennemsnit - så åbenbart har han klaret slutrunden bedre end de tre tyske verdensstjerner. Sisto var bedst med et snit på 3,7, mens Khedira skraber bunden med et snit på 2,0.

Avisen har også kåret VM’s bedste. Her topper den belgiske keeper Thibaud Courtois med et snit på 7,0, og det samme får landsmanden Eden Hazard som bedste markspiller.

Her er flop-holdet

Målmand

Caballero (Argentina)

Forsvar

Piszcek (Polen)

Alvarez (Mexico)

Duarte (Costa Rica)

Rybus (Polen)

Midtbane

Khedira (Tyskland)

Özil (Tyskland)

Goralski (Polen)

Angreb

Müller (Tyskland)

Iheanacho (Nigeria)

Sisto (Danmark)