På vej til FC Köln? FCM forlanger 30 millioner kroner for Dominick Drexler

Ole Bitsch 

Tysk medie hævder, at de danske mestre kræver stor kompensation for at slippe klubbens nye tyske offensivprofil

FODBOLD Spillet om Dominick Drexler fortsætter.

FC Midtjyllands tyske offensivprofil, som de nykårede danske mestre i maj hentede i 2. Bundesligaklubben Holstein-Kiel for cirka 18 millioner kroner, har angiveligt fortrudt sig valg. I stedet ønsker han at forlade det midtjyske for at vende hjem til Tyskland.

Flere tyske klubber viser interesse for Dominick Drexler, der i sidste sæson scorede 12 mål og leverede 11 assists for Holstein-Kiel.

Men FC Midtjylland kræver mange millioner kroner i kompensation for at slippe sin guldfugl - en guldfugl, som måske aldrig får sin debut hos »ulvene«.

Ifølge det tyske medie Bild har mesterklubben forlangt mellem fire og fem millioner euro - omregnet til mellem cirka 30 og 38 millioner kroner - for at slippe Dominick Drexler. Bild hævder, at den høje salgspris har fået Bundesligaklubben Mainz til at trække sig fra forhandlingerne.

Bild: Köln og Drexler enige
Til gengæld melder den samme avis, at FC Köln, der i den forgangne sæson rykkede ud af Bundesligaen, fortsat er klar på at sikre sig Dominick Drexler. Og den forhøjede pris fra FC Midtjylland skræmmer tilsyneladende ikke Köln.

Klubben hentede denne sommer Drexlers tidligere træner i Holstein-Kiel, Markus Anfang, som ny cheftræner forud for den nye sæson.

Bild mener at vide, at Dominick Drexler allerede er enig med FC Köln om sine vilkår for klubskiftet.

Dominick Drexler og FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, havde de store smil fremme, da tyskeren blev præsenteret 30. maj.

Siden er smilet stivnet hos hovedpersonen.

Omvendt sidder Graversen og FCM med den store trumf: Kontrakten med Drexler gælder frem til sommeren 2022.