Janus Drachmann stopper i FCM

Midtbanespilleren rykker til Fyn

FODBOLD Janus Drachmann rejser efter halvandet år i klubben videre – han skal til OB. Det skriver FCM på klubbens hjemmeside.

Den nu 30-årige midtbanespiller skiftede fra Sønderjyske til FC Midtjylland i begyndelsen af 2017, og inden da tørnede han ud for Horsens.

Glemt bliver han langt fra hos FCM, lyder det fra klubben.

- Janus er på alle måde en stor personlighed. Hans værdier passer perfekt med værdierne hos os, og fra første dag satte han sit aftryk på den kultur, vi fremelsker i FC Midtjylland. Derudover er han ydmyg og ærgerrig, og han har givet det hele videre til holdkammerater og alle andre i klubben. Janus har haft en betydningsfuld rolle for kulturen i FC Midtjylland, og på den måde har han styrket klubbens værdisæt, siger sportschef Svend Graversen, som ønsker Janus Drachmann alt det bedste fremover.

- På nær i kampene mod os, siger Svend Graversen...

Jagter spilletid
Janus Drachmann var ikke i FCM-startopstillingen, og det er en af grundenen til, at han skifter klub.

- Jeg kom til FCM for at vinde titler, og det gjorde vi sammen, hvilket jeg gerne vil takke for at have været en del af. Jeg vil gerne spille, og jeg vil gerne være med til at gøre en forskel på banen, og det er det arbejde, jeg skal i gang med hos OB nu, siger han.

Roser fra træneren
I forbindelse med tirsdagens morgenmøde inden dagens træning satte cheftræner Jess Thorup også et par ord spilleren.

- Både spilleren Janus Drachmann og mennesket Janus Drachmann involverede sig straks i klubben og har givet rigtig meget hele vejen, og derfor er tak det vigtigste at sige til ham, sagde cheftræneren om midtbanespilleren, som nåede 48 kampe for FC Midtjylland.

Nu gælder det så OB- og her glæder man sig over tilgangen:

Vi har ønsket os at supplere truppen med endnu en rutineret spiller, der er klar til at gå forrest i duellerne, og som kan være med til at give endnu mere energi og vildskab på holdet. Det tror jeg på, er noget af det, vi mangler, og det kan Janus bidrage med, ligesom han har erfaringen og indstillingen til at være der for holdkammeraterne fra start til slut, siger cheftræner i OB Jakob Michelsen på klubbens hjemmeside.