FCM-talent belønnes med bedre kontrakt

Ole Bitsch 

Alexander Munksgaard og mestrene har nu papir på hinanden til sommeren 2023

FODBOLD FC Midtjylland fortsætter samarbejdet med et af klubbens egne talenter.

Onsdag eftermiddag offentliggjorde mestrene, at de har forlænget aftalen med forsvarsspilleren Alexander Munksgaard.

Den 20-årige wingback, der er fra Vind syd for Holstebro, har underskrevet en ny fem-årig kontrakt, der nu først udløber i sommeren 2023.

- FC Midtjylland er den fedeste klub, og jeg elsker den hårde konkurrence, for det gør dig kun bedre, siger Alexander Munksgaard i en pressemeddelelse.

Har klubben i hjertet
Vestjyden har taget vejen til Superliga-truppen over Sørvad, Vildbjerg SF, og siden via Herning Elite og Sønderagerskolen, inden han blev optaget på FCM’s akademi i Ikast.

- Jeg er ovenud lykkelig for at være en del af en klub, som jeg altid har haft i hjertet. Nu håber jeg, at jeg kan kvittere for tilliden ved at spille kontinuerligt på førsteholdet i de kommende år, siger Alexander Munksgaard, som undervejs har været udlejet til Lyngby Boldklub, der dengang spillede i Superligaen.

Svend Graversen, sportschef, hylder Munksgaard for sit engagement og ydmyge sind.

- Alexander er endnu et eksempel på en spiller, som tager hele vejen igennem FC Midtjyllands talentudvikling. Han er en ydmyg, ærgerrig og hårdtarbejdende spiller, påpeger Svend Graversen.

- Vi håber og tror vi på, at han i den kommende tid udvikler sig til en endnu mere kampafgørende spiller for klubben, siger sportschefen.

Alexander Munksgaard var med fra start, da FCM lørdag åbnede Superliga-sæsonen med 0-0 hjemme mod AGF.